Quizrummet

Hur vore känslan av att vara med i en game show på TV, där du kastas mellan hopp och förtvivlan när den energiske game show-programledaren ställer den ena kluriga frågan efter den andra.

Quizrummet

Hur vore känslan av att vara med i en game show på TV, där du kastas mellan hopp och förtvivlan när den energiske game show-programledaren ställer den ena kluriga frågan efter den andra. Du slänger dig på knappen och skriker ut det rätta svaret i eufori - ställningen är lika inför sista omgången.

Detta rum skiljer sig från våra andra på så sätt att det inte är ett escape room. Vi vill med det här rummet ge dig och dina vänner en möjlighet att känna er som att ni är med en i frågesport på TV. En excentrisk programledare, ljus, fart och fläkt - allt finns där. Vi har plats för 12 personer hos oss. Vill du hellre att vi kommer till dig har vi kapacitet för betydligt fler, allt vi behöver en TV med HDMI-ingång.

Mot en extrakostnad ger vi också dig möjlighet att addera frågor till quizet. Kanske vill du passa på att skicka med några extra frågor om företaget på kickoffen eller den blivande bruden på svensexan?

Detta rum finns i vår lokal på Sveagatan 14 i Borlänge.

  • Svårighetsgrad Medel
  • Tid: 60-90 min
  • Deltagare: 6-12 st

Boka nu